eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"Gyurcsány neve egyenlő a böszmeséggel"

A Jobbik a Vörösmarty téren, a Gerbaud cukrászda előtt gyülekeztek. Vona Gábor, a párt elnöke beszámolt az új radikalizmus programjáról.

A Jobbik a Vörösmarty téren emlékezett meg március 15-ről. A párt elnöke ismertette az új radikalizmus programját, melyben olyan elképzelések szerepelnek, mint hogy akik gyermeket nevelnek nyugdíjas korukban kapják meg gyermekeik személyi jövedelemadójának 25 százalékát.

A Jobbik szeretné, ha a Btk. azon passzusát, amely tiltja a nemzeti jelképek meggyalázását kibővítenék a turullal, a Szent Koronával és az árpádsávos zászlóval.

Vona Gábor elnök szerint Gyurcsány Ferenc neve egyenlő a böszmeséggel.

A rendezvényen felszólalt Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki új 12 pontot követelt, közte felelős magyar kormányt, és a "lakájpolitikusok" távozását.

A rendezvény befejeződött, a résztvevők közül többen a Fidesz rendezvényére készülnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×