eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Félpályás útlezárás két hónapon át a kormány ellen

Várhatóan két hónapon át tart az a félpályás útlezárás, amely csütörtökön kezdődött a 2/A úton. Kovács László, a Dunakeszi Rendőrkapitányság vezetője elmondta: a gödi demonstráció munkanapokon reggel nyolctól délig lassítja a forgalmat.

A demonstrációt a gödi Forradalmi Nemzeti Bizottmány kezdeményezte azzal a céllal, hogy így próbálja lemondásra kényszeríteni a kormányt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság a gyülekezési törvény kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy a tüntetés szervezője kártérítési perbe fogható, ha a tüntetés miatt valakinek bizonyítottan kára keletkezett.

A Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet ügyvivője viszont az InfoRádióban azt mondta: egy jogszerűen zajló demonstráció miatt nem lehet kártérítési igénnyel élni. Schiffer András hozzátette azt is, hogy a rendőrségnek nem feladata, hogy polgári jogi útmutatásokat adjon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×