eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Kuncze: Gyurcsány Ferenc párbeszédre törekszik

Az SZDSZ elnöke szerint a kormányfő pénteken megjelent írásában kísérletet tesz arra, hogy párbeszéd induljon meg a két oldal között. Kuncze Gábor szerint ez akkor valósulhat meg, ha mindenki képes lesz felül emelkedni a saját kicsinyes szempontjain.

Az SZDSZ elnöke úgy véli: Gyurcsány Ferenc írásával arra tesz kísérletet, hogy párbeszéd induljon meg a szembenálló politikai táborok között, másrészt arra, hogy megmagyarázza a kormányzat cselekvésének mozgatórugóit.

"A párbeszéd akkor indulhat el, ha mindenki képes lesz felülemelkedni a saját kicsinyes szempontjain" - tette hozzá Kuncze Gábor.

A politikus szerint a miniszterelnök - azzal együtt, hogy bizonyos bírálatot megfogalmaz a Fidesszel szemben - az írásában vállalkozik erre a felülemelkedésre.

A Fidesz miniszterelnökkel szembeni bojkottjáról Kuncze Gábor azt mondta: tudomásul kellene venni, hogy volt Magyarországon egy választás, ezt pedig az a koalíció nyerte meg, amely Gyurcsány Ferencet választotta miniszterelnöknek; Magyarország miniszterelnökét pedig nem lehet zárójelbe tenni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 10:22
×
×
×
×