eur:
389.7
usd:
362.76
bux:
68017.66
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Majdnem 55 millióba kerül majd a műjégpálya

A Miniszterelnöki Hivatal döntése szerint a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóba tervezett, december 23-a és január 2-a között működő jégpályát 54,8 millió forintért az Event-Tech Szolgáltató és Kereskedelmi Kft építheti meg.

A Miniszterelnöki Hivatal közleménye szerint a cég ezért az összegért megépíti, működteti, majd lebontja a pályát. Az összeg tartalmazza a kapcsolódó szolgáltatások, mint például a ruhatár, vagy az egészségügyi ellátás biztosításának költségeit is.

A Miniszterelnöki Hivatal november végén a rendőrség javaslatára döntött úgy, hogy a 2002 óta már hagyománnyá vált, százezres látogatottságú ideiglenes jégpályát az idén nem a Kossuth téren, hanem új helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémia előtt alakítja ki.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 11:16
×
×
×
×