eur:
394.06
usd:
363.76
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

"Halló, a Csillagból hívlak"

Kisebb mulasztásokat állapított meg a múlt pénteki fogolyszökés miatt elrendelt büntetés-végrehajtási vizsgálat - közölte a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka.

Csere László hozzátette, hogy a hibák nincsenek közvetlen összefüggésben Tamás Imre Zoltán szökésével.

A parancsnok kiemelte: nem merült fel a foglyot pénteken a Budapesti Katonai Ügyészségre kísérő őr vétkessége, de a személyi állomány több tagjánál tapasztaltak mulasztást.

Konkrétumokról az országos parancsnok arra hivatkozva nem beszélt, hogy a Budapesti Fegyház és Börtön, valamint az előállítást végző Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet jelentéseiből készült összefoglalót csak ma juttatta el az igazságügy-miniszterhez.

A fogoly - aki egy 2003-as benzinkútrablás miatt 8 év börtönt kapott - a Katonai Ügyészségről szökött meg, miután leütötte az őt előállító őrt, és elvitte fegyverét. A rendőrség egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban
videók

Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban

Hosszú csendjében tavaly egyetlen mérvadó interjút adott, amelyben fogadalmat tett olimpiai aranyérmeinek számára Milák Kristóf, és bár 200 méteren Párizsban nem járt sikerrel, ott van még a 100 méter, valamint a Los Angeles-i nyári játékok is, ahol még mindig bőven 30 év alatt lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×