eur:
385.79
usd:
356.52
bux:
68864.24
2024. május 14. kedd Bonifác

Fidesz-nagygyűlés - összefoglaló és képgaléria

Hatalmas tömeg, a távirati iroda becslése szerint 100 ezer, a szervezők szerint 350 ezer ember gyűlt össze a Kossuth térre, a Fidesz nagygyűlésére. Orbán Viktor beszédében bejelentette: elindítják az Igen Magyarország Chartát, és az ellenzéki politikusok - személyes kiállásként - minden nap beszédet mondanak majd a Kossuth téren.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Csicsmann László az Arénában: nincs tárgyalásos megoldás, a katonai eseményeké marad a főszerep Gázában

Izrael Rafah lerohanásával átlépné a vörös vonalat Washington szemében – mondta Csicsmann László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. Az InfoRádió Aréna című műsorában a Közel-Kelet szakértő beszélt a béketervek esélyeiről, a környező országok álláspontjáról, az amerikai szerepvállalásról és arról is, milyen kiutat látnak a palesztinok a gázai válságból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Heves harcok folynak Harkivnál, váratlanul Kijevbe látogatott Antony Blinken – Híreink az orosz–ukrán háborúról kedden

Heves harcok folynak Harkivnál, váratlanul Kijevbe látogatott Antony Blinken – Híreink az orosz–ukrán háborúról kedden

Továbbra is heves harcok folynak Harkiv megyében, Vovcsanszk térségében a támadó orosz erők és a védekező ukrán csapatok között. Az ukrán vezérkar elismerte, hogy területeket veszítettek, ugyanakkor hétfői beszámolójuk szerint egyelőre sikerült megállítaniuk a támadókat. Ismét ukrán rakétatámadás érte az oroszországi Belgorod városát, több lakóház megsérült. Kedd reggel előre nem bejelentett látogatásra Kijevbe érkezett Antony Blinken amerikai külügyminiszter. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök két újabb Patriot légvédelmi rendszert kért Washingtontól, hogy meg tudják védeni Harkiv megyét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×