eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hatalmas a torlódás a fővárosi utakon

Lassú, de folyamatos a forgalom a kora esti órákban az autópályák fővárosi bevezető szakaszain és Budapest egyes útvonalain, ahol hatalmas torlódások alakultak ki - közölte a rendőrség.

A BRFK sajtóügyeletese, Unger Pál alezredes elmondta: a hétvégéről hazafelé tartó és a tűzijátékra érkező vendégek, valamint az út- és hídlezárások miatt a vasárnap estéken megszokottnál jóval nagyobb az autópályák bevezető szakaszain a forgalom. A sávok telítettek, a forgalom lassú, de folyamatos.

Hozzátette, hogy nehezen lehet közlekedni a fővárosban azokon az útvonalakon is, amelyeket érintenek a tűzijáték miatti lezárások. Az esti órákban három hídon - a Szabadság hídon, az Erzsébet hídon és a Lánchídon - nem lehet közlekedni, míg a Petőfi és a Margithidat részlegesen zárták le.

A BRFK illetékese emlékeztetett arra, hogy gépjárművel csak a Lágymányosi hídon és az Árpád hídon lehet átkelni.

Unger Pál arra is felhívta a figyelmet, hogy hasonló torlódásokkal kell számítani a tűzijáték után, a késő esti órákban is mind egyes fővárosi utakon, mind pedig az autópályák kivezető szakaszain.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×