eur:
393.32
usd:
363.35
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

SZDSZ: ha Fidesz-kormány lenne, akkor is lennének megszorítások

Slampos munkának, politikai abszurdnak nevezte az SZDSZ ügyvivője a Fidesz kiáltványát. Pető Iván úgy vélte: méltatlan a legnagyobb ellenzéki párthoz, hogy a kormányt hazugsággal vádolja.

A szabad demokrata politikus a Magyar Televízió reggeli műsorában azt mondta: a Fidesz levelét aláíró nyolc emberből négy nem volt rendszerváltó.

A kiáltvány tartalmával kapcsolatban az SZDSZ ügyvivője kijelentette: képmutató és hazug azt állítani, hogy a Fidesz kormányzása esetén nem lennének megszorítások.

Közölte: az SZDSZ "fricskája", hogy a Fidesz nagygyűlésével egy időben "beszélgetésre" hívja az embereket.

A Fidesz múlt szombaton tette közzé Jó reggelt Magyarország című kiáltványát, amelyben a "nyílt politikai hazugság" ellen tiltakozik.

Az aláírók - Gál Kinga, Orbán Viktor, Németh Zsolt, Varga Mihály, Navracsics Tibor, Schöpflin György, Szájer József és Gyürk András - szerint 2006-ban, a rendszerváltoztatás óta először, Magyarországon szervezett és nyílt politikai hazugsággal nyert választást a jelenlegi koalíció.

Címlapról ajánljuk

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Esni kezdett a forint, meglódult a dollár

Esni kezdett a forint, meglódult a dollár

A múlt heti nagy hullámvölgy után hétfőn reggel stabilan kezdett a forint a főbb devizákkal szemben, aztán esésbe váltott, miközben meglódult a dollár. Az euró jegyzése délutánra 393 közelébe, a dolláré 363-ig emelkedett. Amint makronaptárunkból kiderül: egy kifejezetten mozgalmasnak ígérkező hét indult és holnaptól kell nagyon résen lenni, és elsősorban az Egyesült Államok felőli adatokra kell figyelni, amelyek akár nagy kilengéseket is hozhatnak a főbb devizákon és a piaci hangulaton keresztül a forintnál is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×