eur:
393.93
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Egy nő leadja szavazatát a budapesti Áldás utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Rendkívüli választási műsor vasárnap 19 órától az InfoRádióban

Vasárnap este 7 órától élő műsorral, helyszíni tudósításokkal és elemzésekkel jelentkezik az ország első és egyetlen hírrádiója az országgyűlési választásról.

Este, a szavazás lezárása után a rádió tudósítói folyamatosan jelentkeznek a Nemzeti Választási Irodából, valamint a pártok eredményváró rendezvényeiről. Az országos listát állító pártok politikusait kérdezik az aktuális helyzetről, majd az eredményekről.

A stúdióban folyamatosan követik az eredményeket és az eseményeket, valamint egész este a Méltányosság Politikaelemző Központ szakemberei elemzik a friss adatokat: Csizmadia Ervin politológus, a központ igazgatója és Novák Zoltán kutatási igazgató lesz a stúdió vendége.

A pártvezetők, listavezetők, miniszterelnök-jelöltek beszédeit élőben vagy felvételről teljes egészében meghallgathatják.

Itt az Infostarton is percről percre követhetik az országgyűlési választás minden fontos és érdekes eseményét és eredményét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×