eur:
395.14
usd:
368.4
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Pixabay

A tiltakozások ellenére is bevezethet egy komoly változást a YouTube

Egy sor dolgot átvariálnak a videómegosztó platform felületén – annak ellenére, hogy az első próbálkozás nem aratott sikert, a Google újra próbálkozik.

Április közepén alapvető változtatást kezdett tesztelni a Google a YouTube-on: egy teljesen átszabott felületet. A megújított felületen a videó a bal felső sarokba került, és alatta az ajánlott videók jelentek csak meg. A cím, a videó leírása, valamint a kommentek mind a jobboldali sávba kerültek át – emlékeztet a hvg.hu.

A tesztüzem mindössze pár hétig tartott, ám pozitív vélemény nemigen jelent meg róla, és a vállalat ez alapján elvetette a dolgot. Most viszont úgy tűnik, mégis kitart a változtatás mellett.

A lap a 9to5Google alapján azt írja, ismét feltűnt a felhasználóknál a megváltozott felület, és a felhasználók ezúttal sincsenek tőle elragadtatva. Egyelőre most is tesztről van szó, nem tűnik széleskörű bevezetésnek a dolog – jegyzik meg, hozzátéve, hogy ha a Google ismét vizsgálja a YouTube ilyen változtatását, akkor szándékukban állhat ténylegesen bevezetni.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×