eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Jelentős változtatásokkal szembesülhetnek az iPhone-osok

Androidon már látott funkciók megjelenésére kell számítani az Apple-től.

Az Apple várhatóan szeptemberben adja ki operációs rendszerének legújabb változatát, találgatások azonban már most is akadnak szép számmal. Az almás cégről rendre jó információkkal bíró Mark Gurman pedig meg is osztotta a legfontosabb fejlesztéseket – írja a Macrumors alapján a 24.hu.

Ismeretes, az Apple hosszú évek küzdelmei után múlt év novemberében beadta a derekát az Európai Uniónak, aminek eredményeként 2024-től az iPhone-ok is támogatni fogják az RCS üzenetküldést, a legtöbb androidos készülék által használt üzenetküldési szabványt. Ennek eredményeként lehetőség nyílik nagyobb felbontású fényképek, videók és hangüzenetek továbbítására wifin keresztül az iPhone és Android készülékek között.

Emellett biztonságosabb lesz a platformok közötti SMS-ezés, és leegyszerűsödik a csoportos beszélgetések kezdeményezése is.

A másik nagy újítás a generatív mesterséges intelligencia beépítése lehet a Siri intelligens asszisztensbe. Gurman szerint az Apple a Samsunghoz hasonlóan számos alkalmazásába be fogja illeszteni az MI-asszisztensét, így könnyebb lesz a keresés, az üzenetküldés és a jegyzetelés is. A The Information szerint lehetővé tenné a felhasználók számára az összetett feladatok automatizálását is, amely funkció mélyebb integrációt jelentene a Shortcuts alkalmazással.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×