eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild
Nyitókép: Google Meet

Gmailesek figyelem, mehet a korlátlan videótelefonálás

A Google-nek régóta van már videótelefonálós szolgáltatása, de a Meetet eddig csak a szervezeti felhasználók vehették igénybe. Ez most változott, és már van, aki a Gmailből is használni tudja.

A koronavírus-járványra való tekintettel alig egy hete úgy döntött a Google, hogy minden felhasználója számára elérhetővé teszi a Meet nevű szolgáltatását. A segítségével ugyanúgy videokonferencia-hívásokat lehet lebonyolítani, mint például a Zoomban, de annál jóval rugalmasabb keretek között – írja a Hvg.hu.

A felhasználók egy részénél már megjelent a Meet, amit a levelező asztali böngészős változatában, annak is a bal oldali sávjában lehet megtalálni. A segítségével nemcsak csatlakozni lehet egy híváshoz, de új is indítható. A szolgáltatás egyelőre nem mindenkinél jelent meg a Gmailben, erre valószínűleg még várni kell majd néhány napot.

A szolgáltatást a Google döntése érdekében bárki használhatja majd, aki rendelkezik Google-fiókkal, például gmailes vagy YouTube-os regisztrációval. Az ingyenes Meettel akár 100 résztvevős videotelefonálások is lebonyolíthatóak, jelenleg akármilyen hosszan.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×