eur:
393.02
usd:
366.91
bux:
66799.54
2024. április 26. péntek Ervin

Therese Johaug volt az első, de lehet az utolsó is

A téli olimpia vasárnapi záróünnepsége előtt még öt számban bajnokot avatnak. Az eredetileg tervezett négy mellé került a szombaton a rossz időjárás miatt elhalasztott alpesi versenyszám is. Magyar sportoló már versenyez.

Alpesi síben az eredeti tervekkel ellentétben még lesz egy esemény a zárónapon, a szombatra tervezett vegyes csapatversenyt ugyanis a szervezőknek a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt vasárnapra kellett áttenniük.

A férfi bobosok szintén az utolsó napon fejezik be a küzdelmeket, a négyesek 3. és 4. futamát magyar idő szerint hajnali fél háromkor rendezik, németek a legesélyesebbek

Curlingben a női torna fináléjára kerül sor, melyben a japánok és a britek találkoznak egymással az aranyéremért, utóbbiak megszerezhetik első (egyetlen) pekingi aranyukat.

A férfi jégkorongozóknál az oroszok megvédhetik phjongcshangi címüket, ha legyőzik a finneket a döntőben.

A norvég Therese Johaug harmadik pekingi aranyáért száll majd harcba a női sífutók tömegrajtos, szabadstílusú 30 kilométeres versenyében. Mivel a játékok első aranyát is ő nyerte Kínában, különleges, olimpiatörténeti kuriózum lenne, ha az utolsót is ő vehetné á.

A műkorcsolyázók a hagyományoknak megfelelően a gálán lépnek jégre, az olimpiai záróünnepséget pedig közép-európai idő szerint 13 órakor rendezik, a magyar zászlót a sífutó Kónya Ádám viszi majd a ceremónián.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×