eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Moszkva, 2017. szeptember 9.Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA elnöke (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök a labdarúgó-világbajnokságok győztesének járó trófeával a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyitóünnepségének és nyitómérkőzésének, valamint döntőjének otthont adó moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2017. szeptember 9-én. A zürichi FIFA-múzeumban őrzött kupa 123 nap alatt összesen 26 ezer kilométert megtéve 24 orosz városban, illetve a világ ötven országában lesz látható. (MTI/EPA/Szergej Ilnyickij)
Nyitókép: Szergej Ilnyickij

Biztosan történelmi lesz a következő vb

November 21. és december 18. között rendezik meg a 2022-es világbajnokságot Katarban – jelentette be Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.

Azt, hogy a hagyományoktól eltérően nem nyáron, hanem télen rendezik meg a tornát, az indokolja, hogy elkerüljék a hőséget.

A FIFA a döntésről már értesítette a tagszervezeteket és a bajnokságokat, ám azt még nem lehet pontosan tudni, hogyan módosul a futballnaptár.

A svájci sportvezető arról is beszélt moszkvai sajtótájékoztatóján, hogy nem kizárt, már a következő vb is 48 csapatos lesz. A hivatalos döntés szerint csak 2026-tól bővítenék ki a mezőnyt.

„A következő hónapokban dől el, hogy 48 vagy 32 csapatos lesz a vb-n” - mondta Infantino. Erről a katari szervezőkkel is konzultálni kell, hiszen nyolc stadion épül a 2022-es vb-re. Hozzátette: a végső döntést higgadtan fogják meghozni.

Infantino maga is támogatta az elmúlt időszakban, hogy a létszámemelés már korábban lépjen életbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×