eur:
393.65
usd:
369.32
bux:
65754.11
2024. április 23. kedd Béla
Moszkva, 2018. július 12.A horvát Sime Vrsaljko hazája zászlórára hajtja a fejét, miután csapata hosszabbítás után 2-1-re győzött az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében játszott Horvátország - Anglia mérkőzésen a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 11-én. (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)
Nyitókép: Abedin Taherkenareh

A horvát védő sajátos ünneplése és kemény kritikája

Sime Vrsaljko, a horvátok védője földre vitte edzőjét az angolok elleni győzelem ünneplése közben.

A védő megragadta Zlatko Dalicot, majd birkózókat megszégyenítő mozdulattal a földre vitte, és rá is ült, hogy ne tudjon mozdulni.

Vrsaljko a meccs után az angolok játékát bírálta.

"Azt lehetett hallani, hogy ez az angol csapat már nemcsak felíveli a labdákat, hanem más stílusban futballozik, de amikor nyomást helyeztünk rájuk, kiderült, hogy semmi sem változott" - mondta a védő, aki a gólpasszt adta Perisicnek az egyenlítő találathoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Az év első három hónapjában az áfabevételek még mindig gyengén muzsikálnak, a kamatkiadások mindenre rátelepednek, a közösségi közlekedésre most kirívóan többet költ az állam, viszont a rezsivédelmi kiadások visszafogottabbak. Ezt lehet kiolvasni az államháztartás idei első negyedéves részletes folyamataiból, ami tulajdonképpen nem hozott nagy meglepetéseket, hiszen a magyar gazdaság tavalyi recesszióból történő kilábalása is lényegesen lassabb, mint korábban várták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×