eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Kazany, 2018. június 30.A francia Antoine Griezmann (j) játékostársával, Olivier Giroud-val, miután 11-esből megszerezte csapata első gólját a Franciaország – Argentína mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében Kazanyban 2018. június 30-án. (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Kemény Dénes: nem lehet már kihúzni a nyuszit a cilinderből

A futball-világbajnokság elődöntőjében már egyik csapatot sem lehet leírni - mondta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi sikerkapitány. Az InfoRádió exkluzív szakértője felhívta a figyelmet arra, hogy a szövetségi kapitányoknak a rivális szakvezetők fejével is gondolkodniuk kell.

A versenyben maradt válogatottaknak az utolsó két mérkőzés következik, ötöt már lejátszottak a vb-n. Ilyenkor egy szövetségi kapitány úgy elemezheti a csapatát, mintha az ellenfél edzője lenne, mit látna erénynek és hiányosságnak, és így is felkészítheti a játékosait – mondta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke

Nem hiszem, hogy ki lehet húzni a nyuszit a cilinderből – emelte ki az InfoRádió exkluzív szakértője, vagyis nagy meglepetés már nem várható.

A korábbi sikerkapitány szerint ugyanakkor nagy jelentősége lehet az eddig halványabban játszó futballisták esetleges jó teljesítményének. Az ellenfelek azokból készülnek fel, akik eddig húzóemberek voltak, és ha valakinek sikerül villannia, az nyerő kártya lehet – tette hozzá.

Kemény Dénes úgy látja,

a francia csapat kiemelkedik az elődöntős mezőnyből,

Didier Deschamps együttese volt eddig a legkiegyensúlyozottabb és kritikus pillanatban a legtöbbször jó megoldást választó.

Az InfoRádió exkluzív szakértője felhívta a figyelmet ugyanakkor arra, hogy nem lehet leírni az angolokat, a remekelő horvátokat és a brazilokat búcsúztató belgákat sem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×