eur:
393.63
usd:
351.68
bux:
72949.64
2024. augusztus 24. szombat Bertalan
Lando Norris, a McLaren brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Osztrák Nagydíjának első szabadedzésén a spielbergi pályán 2020. július 3-án. A futamot július 5-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Getty/Mark Thompson

Lando Norrisé a pole Hollandiában

A 24 éves pilótának ez az idei harmadik és pályafutása negyedik pole pozíciója az F1-ben.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Holland Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

A második helyen a hazai közönség kedvence, a világbajnoki címvédő holland Max Verstappen (Red Bull) végzett, míg a harmadik a másik McLarennel az ausztrál Oscar Piastri lett.

A 200. F1-es futamára készülő, háromszoros világbajnok Verstappen - akinek a népszerűsége is szerepet játszott abban, hogy a Holland Nagydíj pár éve visszakerült a versenynaptárba - pályafutása során először kapott ki időmérőn vagy versenyen hazai pályán: 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban is az első helyről rajtolva diadalmaskodott.

A 72 körös Holland Nagydíj vasárnap 15 órakor rajtol.

Címlapról ajánljuk
Fontos mérföldkőhöz ért a hazai veseátültetési program

Fontos mérföldkőhöz ért a hazai veseátültetési program

Bármikor megtörténhet az első átültetés a magyar élődonoros vesecsere programban, már a recipiens (befogadó) párok kivizsgálása zajlik – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója. Mihály Sándor azt is jelezte, jogszabály-módosítási javaslatot nyújtottak be arra vonatkozóan, hogy ne csak két pár között, hanem adott esetben három vagy négy pár bevonásával lehessen elvégezni az átültetéseket.

Néhány tanszer ára szabályosan kilőtt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az áltagos éves infláció felett emelkedett a tanszerek ára Magyarországon. Most ősszel - a két évvel korábbihoz képest - csaknem 40 százalékkal drágábban lehet beszerezni az iskolában szükséges eszközöket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×