eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Micheller Szilvia

Brazil védővel erősített a Ferencváros

A 25 éves belső védő a Corinthians együttesétől érkezett.

A Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette a brazil Raul Gustavót.

A klub honlapján közölte, hogy a 25 éves belső védő a Corinthians együttesétől érkezett.

A Transfermarkt című német szakportál 2,5 millió euróra (994 millió forintra) becsüli a brazil játékos értékét, aki korábban már futballozott Európában, egy évet töltött a horvát Lokomotiva csapatában.

"Mindenképpen a középső védő posztján szerettünk volna erősíteni ballábas futballistával, hogy minél több variációs lehetőségünk legyen a játék felépítését illetően. Úgy látjuk, hogy Raul az erejével, a gyorsaságával és a képességeivel nagyban tudja majd támogatni a játékunkat" - nyilatkozott Hajnal Tamás, a bajnokcsapat sportigazgató.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×