eur:
394.73
usd:
367.81
bux:
72069.88
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Myrto Uzuni, a Ferencváros játékosa (b) ünnepel Szerhij Rebrov vezetőedzővel, miután gólt szerzett a Molde ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének negyedik fordulójában játszott mérkőzésen Moldéban 2020. szeptember 23-án.
Nyitókép: Myrto Uzuni ünnepel Szerhij Rebrov vezetőedzővel Moldéban 2020. szeptember 23-án. MTI/EPA/NTB/Svein Ove Ekornesvag

Kimaradt az albán Eb-csapatból a Fradi korábbi sztárja, balhé van

A spanyol élvonal sem volt elég ajánlólevél a 28 éves Myrto Uzuninak. Nélküle játszik majd Albánia az olaszokkal, a spanyolokkal és a horvátokkal.

Már a Granadában a La Ligában (Spanyolország) szerepel a korábban a Ferencvárost is megjárt albán Myrto Uzuni, ez mégsem volt megfelelő ajánlólevél ahhoz, hogy legalább a bő Eb-keretbe beférjen - derült ki a Sylvinho kapitány 27 fős kerethirdetését követően.

A 28 éves Uzuni a szezonban 34 meccs alatt 11 gólt szerzett, kihagyása pedig Spanyolországban és Albániában is nagy hullámokat keltett, még úgy is, hogy a Granada búcsúzott most az élvonaltól. A csakfoci.hu összeállításában szintén olvashatók szerint először a csatár menedzsmentje reagált csalódottan, idézve a csatár statisztikáit, amelyek jobbak a behívott 6 csatáréból 5-énél.

Az albán válogatottban Uzuni 6 éve szerepel, 35 meccsen 5 gólt lőtt.

Tagja viszont a keretnek Jasir Asani, aki a Kisvárdával a magyar élvonalból esett ki most, de egy korábbi volt MTK-játékos is ott van, Ylber Ramadani.

Albánia a címvédő olaszok, valamint a vb-bronzérmes horvátok, valamint a spanyolok ellen kéne, hogy bizonyítson - az Eb halálcsoportjában.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×