eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: X/Liverpool FC

Pályára még nem léphet, a konyhában viszont nagyot alkotott Szoboszlai Dominik

Combsérülése miatt január elseje óta nincs bevethető állapotban a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, combsérülését követően viszonylag jól halad Szoboszlai Dominik rehabilitációja, és nemrég elkezdhette a futóedzéseket is. Pepijn Lijnders, a Liverpool másodedzője múlt héten még úgy nyilatkozott, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya január 21-én, vasárnap a Bournemouth elleni bajnoki mérkőzésen térhet vissza.

A legfrissebb hírek szerint azonban még nincs százszázalékos állapotban Szoboszlai Dominik, ugyanis nem vett részt a hatnapos szünetet követő első edzésen – írja az Index.

Ebből arra lehet következtetni, hogy a magyar középpályás még nincs bevethető állapotban, így

várhatóan kihagyja a hétvégi meccset is a szintén sérült Kerkez Milos csapata ellen.

Szoboszlai Dominik január elsején, a Newcastle elleni, 4–2-re megnyert találkozón szenvedett combsérülést, így az Arsenal elleni FA-kupa-, valamint a Fulham elleni Ligakupa-mérkőzésen sem számíthatott rá Jürgen Klopp.

Bár a pályára való visszatérésre még várnia kell, Szoboszlai Dominik a hét közepén Ryan Gravenberchhel és Ibrahima Konatéval ellátogatott egy falatozóba a Liverpool csapatának egyik szponzora megbízásából, ahol ízletes bageleket készítettek a szurkolóknak. A Mersey-parti klub az X-en egy videón mutatja be, hogy szorgoskodik a konyhában a 2023-as év legjobb magyar férfi sportolója és két csapattársa.

Szoboszlai Dominik eddig 20 mérkőzésen két gólt szerzett és két gólpasszt adott a Premier League 2023/2024-es szezonjában, míg a Ligakupában három találkozón ugyancsak kétszer volt eredményes. A Liverpool 45 ponttal vezeti az angol bajnokságot, a második helyezett Manchester City és a harmadik Aston Villa 43-43 ponttal áll.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×