eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Liverpool, 2024. január 2.Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. január elsejei Liverpool - Newcastle United mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Kiderült, mikor térhet vissza Szoboszlai Dominik a Liverpoolban

A vártnál gyorsabban gyógyul a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának combsérülése.

A Liverpool.com információja szerint Szoboszlai Dominik – aki sérülése miatt kénytelen volt kihagyni csapata, a Liverpool Arsenal elleni FA-kupa-, valamint a Fulham elleni Carabao Kupa-győzelmeit – rehabilitációja jól, sőt, a vártnál is jobb ütemben halad, és így már a Premier League következő, 21. fordulójában pályára léphet – írja az Index.

Szoboszlai már a 66. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán arról beszélt, hogy nem súlyos a sérülése, és hogy biztatóan gyógyul. Most Pepijn Lijnders, a Liverpool másodedzője úgy nyilatkozott, hogy a középpályás felépülése "jól halad", a játékos már futóedzéseket végez, és január 21-én a Bournemouth otthonában már újra pályára is léphet.

A portál szerint Szoboszlai visszatérésére azért is óriási szüksége lenne Jürgen Kloppnak, mert egyrészt a csapat jelenleg három pont előnnyel vezeti a tabellát az Aston Villa, valamint öttel a Manchester City és az Arsenal előtt, másrészt sok a sérült a liverpooli csapatban, míg Mohamed Szalah az Afrikai Nemzetek Kupáján, Vataru Endo az Ázsia-kupán érdekelt.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×