eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik, a győztes magyar válogatott tagja a szurkolók között a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Szoboszlai Dominikot összehozták Azahriah-val

Meghökkentő videó készült Szoboszlai Dominikről. A magyar labdarúgó-válogatott csatára egy videóban énekel együtt a közismert énekessel. A dologban azonban egy komoly csavar van.

Órák alatt több tízezer kattintást hozott az a videó, amelyet a TikTokon és a YouTube-on is látni. Ezen Szoboszlai Dominik és Azahriah együtt énekel. Ilyen dal azonban a valóságban nem született, csak a mesterséges intelligencia segítségével hozták össze a két sztárt.

Az alkotók azt írják: "A zene és a szöveg NEM a mesterséges intelligencia műve, valódi személyek írták és vették fel. Az AI-val csupán a rögzített hangok lettek Azahriah és Szoboszlai Dominik hangszínére formálva."

Jogilag mindenesetre kétséges lehet a dolog, más kérdés hogy egyelőre erre nincs konkrét szabályozás.

Novák Katalin a napokban arról beszélt, hogy a közelgő magyar soros EU-elnökség egyik kihívása lehet "a mesterséges intelligencia nagymértékű megjelenése".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×