eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Liverpool, 2024. január 2.Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. január elsejei Liverpool - Newcastle United mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Fájdalmas közlés Szoboszlai Dominik menedzserétől a magyar sztár állapotáról

Szoboszlai Dominik két mérkőzést kényszerül kihagyni - ez ügyben nyilatkozott Esterházy Mátyás.

A magyar válogatott 23 éves csapatkapitánya hétfőn, közvetlenül a lecserélése előtt sérült meg a Newcastle United ellen 4-2-re megnyert bajnoki mérkőzésen. Miután pénteken Jürgen Klopp vezetőedző beszélt Szoboszlai állapotáról és bejelentette, hogy combizomsérülése miatt kihagyja a Liverpool labdarúgócsapatának következő két kupamérkőzését, az M1 aktuális csatorna megkereste a futballista menedzserét.

Esterházy Mátyás úgy fogalmazott: "nem gondolom, hogy nagyon nagy a baj, de a következő napokban vagy héten fog eldőlni, hogy pontosan mennyit kell kihagynia".

Hozzátette:

a középpályás állapota már javult, kevés fájdalma van.

"A combhajlítójában érzett egy kisebb fájdalmat, úgyhogy én azt gondolom, most jobb óvatosnak lenni, mert hosszú még a szezon" - folytatta.

Beszélt arról is, hogy "egyetlen játékos sem szeret sérült lenni, nem szeret meccseket kényszerből kihagyni, de a futball az ilyen", Szoboszlainak pedig "hosszú ideig semmilyen problémája nem volt, nem kellett sérülések miatt meccseket kihagynia".

"Ez azért bizonyos hullámokban várható, hogy apróbb dolgok történnek. Azt remélem és azt gondolom, hogy hamarosan fog tudni játszani, de hogy ez pontosan mikor van, ez abszolút nem az én feladatom, úgyhogy nem is szeretnék ebben becslésekbe bocsátkozni" - szögezte le.

A Premier League-ben éllovas Liverpool vasárnap az Arsenal vendége lesz a 32 közé jutásért az FA Kupában, míg jövő szerdán a Fulhamet fogadja a Ligakupa elődöntőjének első felvonásán. Jürgen Klopp abban reménykedik, hogy a két találkozót követően visszatérhet Szoboszlai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×