eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. január elsejei Liverpool - Newcastle United mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Felemás hír érkezett Szoboszlai Dominikról

Szoboszlai Dominik combizomsérülése miatt kihagyja a Liverpool labdarúgócsapatának következő két kupamérkőzését.

„Megerősítem, hogy Dominik valóban sérült. Ugyanakkor nagyon pozitív, nincs sok fájdalma, de várnunk kell egy kicsit, így nincs esély, hogy vasárnap, vagy szerdán pályára lépjen” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Jürgen Klopp vezetőedző.

A Premier League-ben éllovas Liverpool vasárnap az Arsenal vendége lesz a 32 közé jutásért az FA Kupában, míg jövő szerdán a Fulhamet fogadja a Liga kupa elődöntőjének első felvonásán.

A klub honlapjának beszámolója szerint a német szakember abban reménykedik, hogy a két találkozót követően visszatérhet a magyar válogatott csapatkapitánya, de még nem tudja ezt biztosan.

A 23 éves Szoboszlai hétfőn közvetlenül a lecserélése előtt sérült meg a Newcastle United ellen 4–2-re megnyert bajnoki mérkőzésen.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×