eur:
389.69
usd:
363.6
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A negyedik gól szerzője, Gazdag Dániel gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Pánik és ünneplés - Gazdag Dániel már csapatot választott

A csoportelsőségért száll harcba a 2024-es Európa-bajnokságra már kijutott magyar labdarúgó-válogatott vasárnap délután 3-kor Montenegró ellen. A meccs előtt Gazdag Dániel beszélt várakozásairól.

A Honvéd 2017-es bajnoka, Gazdag Dániel nyilatkozott az NB1.hu-nak. A jelenleg Amerikában focizó támadó is először Kerkez Milos "butaságát (kiállították) említette, és elismerte, hogy akkor "mindenki elkezdett kicsit pánikolni", hiszen a bolgárok fordítottak.

Az ellenfél öngóljára úgy emlékszik vissza, hogy "mindenkiből más érzelmeket hozott ki. Mindannyian a karrierünk egy-egy nehezebb pillanatára gondolhattunk".

Neki az jutott az eszébe, ha minden jól alakul, akkor "végre pályára léphet egy Eb-n".

Már ellenfelet is "kívánt" a magyar csapatnak. A spanyolokkal szeretne egy csoportba kerülni, mert szereti az ottani labdarúgást. Amerika is szóba került az interjúban, ott kimondottan jó érzi magát, mert

"összességében a Phillynél könnyebb, mert tudom azt, hogy sohasem fognak lecserélni".

Ami a Montenegró elleni derbit illeti: "mindenki nagyon motivált a vasárnapot illetően. Ott lesz 65 ezer ember és szeretnénk úgy ünnepelni, hogy jól játszottunk, elérni, hogy tényleg mindenkinek jó legyen a hangulata meccs után".

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×