eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Jenkifoci/Facebook

Durván mellbetaposták a magyar válogatott csatárt Amerikában

Bejutott a legjobb nyolc közé az amerikai focibajnokságban a Gazdag Dánielt foglalkoztató Philadelphia Union. A csapat idegenben nyert a New England Revolution ellen. A magyar játékos ellen kiállítást érdemlően szabálytalankodtak.

Gazdag Dániel kiállítást harcolt ki - vette észre az nso.hu.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első felvonásán a Philadelphia Union 3–1-re nyert hazai pályán. Tegnap idegenben léptek pályára , a New England Revolution ellen.

Győztek 1-0-ra így megvan számukra a negyeddöntő.

A sikerhez kellett az is, hogy az első félidő végén Mark Kaye megtaposta meg a magyar támadót és ezért piros lapot kapott.

A bejegyzés szerint Gazdag Dánielt nem kellett lecserélni.

Az emberelőnyt a második félidőben érvényesítették a vendégek. Jack McGlynn jobb oldali szabadrúgását a középen érkező Chris Donovan továbbította a kapuba, így 1–0-ra győztek.

Gazdag Dánielék a legjobb nyolc között a New York Red Bullst kiejtő Cincinnativel csapnak össze.

Európa-bajnokság

Mint ismeretes a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőt játszik jövő héten Bulgáriában. A magyarok 14 ponttal az élen állnak a G csoportban. A szerbeknek 13, a montenegróiaknak 8, a litvánoknak 6, a bolgároknak 2 pontjuk van. A szerbek és a litvánok már csak egy-egy meccset játszanak, a magyaroknak két találkozójuk van.

A válogatottnak elég 1 pont a két meccsből, ráadásul Plovdivban zárt kapuk mögött lépnek majd pályára, de ezzel kapcsolatban botrány van kialakulóba. Erről az Infostarton is részletesen beszámoltunk.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×