eur:
389.25
usd:
363.67
bux:
68089
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Gazdag Dániel a Luxemburg - Magyarország barátságos labdarúgómérkőzésen a Luxembourg Stadionban 2022. november 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kiderült, mikor térhet vissza Gazdag Dániel

Egy-két hét múlva visszatérhet a pályára Gazdag Dániel, akinek térdsérülés miatt kell kihagynia a magyar labdarúgó-válogatott Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőjét.

Az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Philadelphia Union futballistája szerdán az M1 aktuális csatornán elmondta, az előző alkalommal a másik térdének a belső szalagja sérült meg részlegesen, és abból túlságosan gyorsan tért vissza, mert fontos mérkőzéseik voltak. Emiatt a jobb térdét sokkal többet terhelte, mint kellett volna, ezért gyulladt be.

Hozzátette, a múlt héten a Toronto FC elleni bajnoki meccsen érzett először szúró fájdalmat a térdében, ezért lecserélték, és néhány napig nem edzett, de utána megint játszott, és az egész meccsen érezte a fájdalmat.

Az orvosi vizsgálatok szerint a szalagok és a porc nem sérült meg, csak a gyulladásnak kell megszűnnie. Erre várhatóan egy-két héten belül sor kerül, ezért októberben ismét a válogatott rendelkezésére állhat.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×