eur:
389.69
usd:
364.02
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A győztes amerikai Noah Lyles a férfi 100 méteres síkfutás döntője után a budapesti atlétikai világbajnokságon a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 20-án.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Fordulat a világ leggyorsabb embere ügyében

"Még lesz idén egy 100 méterem."

Az augusztusi, budapesti atlétikai világbajnokságon triplázó Noah Lyles meggondolta magát, és mégis rajthoz áll a Gyémánt Liga eugene-i döntőjében.

A 26 éves amerikai sprinter múlt pénteken még arról írt közösségi oldalán, hogy a zürichi GyL-viadal - melyen megnyerte a 200 métert - volt számára a szezon utolsó versenye, szerdán azonban már azt jelezte követőinek, hogy "még lesz idén egy 100 métere".

A hatszoros világbajnok Lyles Budapesten 100 és 200 méteren, valamint a 4x100 méteres váltóval is diadalmaskodott. A jamaicai sprinterlegenda, Usain Bolt 2015-ös teljesítménye óta ő volt az első, aki triplázni tudott vb-n.

A Gyémánt Liga eugene-i fináléját jövő hétvégén rendezik.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×