eur:
389.42
usd:
363.15
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
London, 2016. november 6.Harry Kane, a Tottenham Hotspur játékosa ünnepel, miután büntetőből gólt szerzett az Arsenal ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2016. november 6-i mérkőzésén a londoni Emirates Stadionban. (MTI/EPA/Andy Rain)
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Rekordösszeget fizet Caicedóért a Liverpool, Kane csapatváltása inog

Kora reggel még arról szóltak a hírek, hogy a Tottenham és a Bayern München mindenben megegyezett Harry Kane klubváltása kapcsán, egyúttal az engedélyt is megadják neki, hogy Münchenbe utazzon, viszont ez délelőttre változott.

A német Sky számolt be róla elsőként, hogy az angol élvonalbeli klub az utolsó pillanatokban visszavonta az engedélyt, még annak ellenére is, hogy Harry Kane (képünkön) már a londoni reptéren tartózkodott, felszállásra készen. A hírek szerint a Tottenham újra tárgyalni akar a Bayernnel még azok után is, hogy már megállapodtak a felek egy 100 millió eurónál is magasabb átigazolási összegben – írja az Index.

Jelenleg az a helyzet, hogy Kane visszafordult a reptérről, és hazatért családjához, miközben várja, hogy csapata megadja az engedélyt az utazásra. Egészen elképesztő, mekkora mizéria övezi az angol válogatott támadó potenciális klubváltását – jegyzi meg a magyar híroldal.

A Sky hozzáteszi, amennyiben a londoniak mégis engedélyezik Kane utazását, úgy a támadó a mai nap folyamán Münchenbe utazik, átesik az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja négyéves szerződését.

A szigetországi sajtó szerint mindeközben hamarosan megdől a brit átigazolási rekord, ugyanis a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool megállapodott a Brightonnal, hogy 110 millió fontot (49 milliárd forint) fizet az ecuadori Moisés Caicedóért. A jelenlegi rekordot az argentin világbajnok Enzo Fernández tartja, akire januárban, a katari vb-t követően 106,7 millió fontot áldozott a Chelsea.

Frissítés: Jürgen Klopp megerősítette a megállapodást Caicedo átigazolásáról. "Igen, megállapodtak a klubok, de mi a játékost akarjuk, nem csak a megállapodást" - nyilatkozott a német szakember a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki idénynyitó előtt tartott sajtótájékoztatón.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi – Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi – Híreink az ukrán frontról csütörtökön

ATACMS típusú nagy hatótávolság rakétákkal lőtte az ukrán haderő Luhanszkot, több tucat orosz katona meghalt. Támadás érte Odesszát, legalább 13 áldozatról tudni, többnyire civilekről. Valószínűleg kilőtt az orosz haderő egy amerikai HIMARS-rendszert. Az orosz haderő tovább nyomul Ocseretinétől nyugatra. Ukrajna szerint 120 összecsapás történt 24 órán belül az orosz alakulatokkal. Svájcban béketárgyalás lesz a háború lezárásáról, de Oroszország nem megy el. Moszkva ma bejelentette: orosz kézre került a donyecki Berdicsi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×