eur:
390.18
usd:
365.62
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
ENSCHEDE, NETHERLANDS - JUNE 18: Gianluigi Donnarumma of Italy lies on the ground during the UEFA Nations League 2022/23 third-place match between Netherlands and Italy at FC Twente Stadium on June 18, 2023 in Enschede, Netherlands. (Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: Matteo Ciambelli/DeFodi Images/Getty Images

Otthonában támadták meg, megkötözték, kirabolták Donnarummát és a feleségét

Még le is vetkőztették őket a támadók.

Ajtajuk feltörése után megtámadták és kirabolták otthonában Gianluigi Donnarummát, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának olasz kapusát. Az Actu17 oldal információi szerint a játékost és párját fegyverrel fenyegették meg péntek hajnalban, majd levetkőztették és megkötözték. A támadók félmillió euró értékben vittek el pénzt, ékszert és egyéb tárgyakat.

A Nemzeti Sport azt írta, a pár hajnali 3 óra 20 perc körül az otthonához közel fekvő luxusszállodában talált menedéket. Az intézmény munkatársai azonnal értesítették a rendőrséget a történtekről, ellátták a sokkos állapotba került kapust és szerelmét, és rögtön kórházba szállították őket, azóta ott viselik gondjukat.

Az Európa-bajnok futballista kisebb sérülést szenvedett.

Az ACTU17 úgy tudja, hogy a betörők az épület gondnokát is megkötözték.

Az utóbbi időben a PSG több korábbi vagy jelenlegi futballistája is rablás áldozata lett, így Presnel Kimpembe, Marquinhos, Thiago Silva, Angel Di Maria, Dani Alves, Eric Maxim Choupo-Moting vagy Mauro Icardi.

A 24 éves Donnarumma 2021 nyarán igazolt az AC Milantól a PSG-hez, a francia együttessel két bajnoki címet nyert.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×