eur:
391.28
usd:
366.62
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Felsorakoznak a versenyzők a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzése előtt a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kiderült, mi zavarhatná meg a Forma-1 Magyar Nagydíjat

A hétvégi futamok előtt az Országos Meteorológiai Szolgálat is jelentést adott ki a hétvége időjárásával kapcsolatban

Vasárnap napos, száraz idő várható, a hőmérséklet 30 Celsius-fok körül alakul - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kuntár Roland meteorológus előrejelzésében azt írta: a kilátások alapján a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki napján felhős idő valószínű, inkább csak rövidebb időszakokra süthet ki a nap.

Hozzátette: változó - gyenge, illetve mérsékelt - intenzitású eső, záporeső kisebb-nagyobb megszakításokkal már reggeltől előfordulhat, kora estétől pedig növekszik a zivatar kialakulásának esélye is.

Szombat reggelre csökken a felhőzet és a csapadékhajlam, ez követően napos idő várható, de a nap második felében egyre erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés, és délutántól növekszik a záporok, zivatarok kialakulásának esélye, tehát a Forma-1-es időmérő edzésen van némi esély csapadékra, de ennek valószínűsége elég kicsi.

Vasárnap napos, száraz idő várható, felhő is alig lesz az égen,

így időjárási szempontból zavartalan futamra számíthatunk.

Az előrejelzés szerint a légmozgás alapvetően mindhárom napon gyenge, mérsékelt lesz, mindössze zivatarok környezetében lehetnek átmenetileg erős vagy viharos széllökések. A hőmérséklet napról napra emelkedik: a csúcsérték pénteken 26, szombaton 28, vasárnap 30 Celsius-fok körül alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×