eur:
389.4
usd:
363.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Miura Kazujosi, minden idők legidősebb profi futballistája. Forrás:Twitter/Dusan Mendel
Nyitókép: Forrás:Twitter/Dusan Mendel

Még egy futballszezont vállal az 56 éves Kazu Király

A következő idényben is a portugál másodosztályban szereplő Oliveirensét erősíti Miura Kazujosi, minden idők legidősebb profi futballistája.

Az 56 éves japán sportoló bejelentette, hogy a Yokohama FC kölcsönjátékosaként még egy szezont marad a Portóhoz közeli klubnál, s az lesz pályafutása 39. idénye.

Miura pályafutásának február óta az Oliveirense a 16. klubja, Portugália pedig a hatodik ország, amelynél játékosként megfordul. A "Kazu Királynak" becézett futballista az elmúlt hónapokban ezzel együtt nem alkotott maradandót csapatánál, ugyanis csak háromszor állt be csereként, ebből kétszer alig egy percet töltött a pályán.

A japán középpályás 1986-ban a brazil Santosban kezdte pályafutását profiként, majd több brazil és japán együttesben is megfordult. Európában az olasz Genoában és a horvát Dinamo Zagrebben játszott, de légióskodott Sydneyben is.

A japán válogatottban 89 meccset játszott és 55 gólt szerzett 1990 és 2000 között.

Miura a japán élvonal legidősebb gólszerzője, valamint a válogatott történetének második legeredményesebb futballistája.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×