eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt előtt Balatonfüred közelében 2022. július 14-én.MTI/Vasvári Tamás
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Tizenegykor rajtol a Kékszalag - így lehet követni a versenyt

A sportági szövetség történelmi közvetítésre készül, de még ennél is nagyobb dobás lehet, hogy mindegyik hajónak megadták a jogot, hogy streamelje az útját.

A Hírbalaton összeszedett minden infót arról, hogyan követhető folyamatosan az idei, csütörtök reggel 9 helyett az időjárás miatt 11-kor startoló 55. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásverseny 48 órás időtartama - a Magyar Vitorlás Szövetség gondoskodása által.

Hogy a közvetítés még kevésbé legyen egyhangú, nem csak a hullámokkal és a széllel, no meg egymással küzdő vitorlázókat "kell" majd nézni két teljes napon át. Az "üresjáratokban" a mezőnyt kísérő motorosok adnak majd képeket, és elkészült már egy sor "tartalék" kisfilm is a legfontosabb szereplőkről, ikonikus balatoni helyszínekről és a verseny történetéről, valamint szakértő vendégeket is hívtak stúdióbeszélgetésre.

Történelmi közvetítés várható abban az értelemben, hogy az elsőtől az utolsó hajóig minden egyes befutót látni lehet majd a sportági szövetség, a Telekom és a Samsung együttműködésének köszönhetően. A füredi mólón helyszíni stúdióból adják a finist - de nem csak azt, mert a szombat esti díjátadó is a közvetítés része lesz még.

A Kékszalag élő adása a Magyar Vitorlás Szövetség Facebook-oldalán lesz követhető, de a közvetítést a balatonfüredi Vitorlás téren lévő óriási LED-falra is kivetítik.

Az idei évben a versenyben lévő egységek saját online csatornáikon szabadon közvetíthetnek, ugyanis az erre vonatkozó korábbi megkötést megszüntetik, ha tehát egy-egy hajó maga streameli a versenyét, tovább gazdagodhat a nézők élménye.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×