eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pexels.com

Focibuli lesz a Hősök terén

A szervezők labdarúgó-fesztiválra várják az Európa-liga budapesti döntőjére érkezőket: a szurkolók a május 31-i finálé előtti napon a Hősök terén vehetnek részt különböző aktivitásokban, programokon.

Erről Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője beszélt az M1 aktuális csatornának nyilatkozva. Kiemelte, hogy az európai szövetséggel együtt szeretnék kiszolgálni a szurkolókat, ezért szerveznek már a finálét megelőző napra is programot a számukra.

"Tehát úgy hangolhatnak majd a kupadöntőre, hogy előtte a Hősök terén részt vesznek ezen. Nagyszerű programnak ígérkezik ez a fesztivál is, nemcsak a kupadöntő" - tette hozzá.

A Puskás Arénában sorra kerülő finálé előkészületekeit illetően azt mondta, minden rendben halad, az UEFA illetékes küldöttségeivel már jóval korábban egyeztették a magyar szervezők a közlekedéssel, a biztonsággal, a jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdéseket, illetve minden olyan részletet, amely szükséges egy ilyen döntő lebonyolításához.

"Természetesen ez csapatmunka, csak együtt lehet elvégezni az európai szövetség szervezőinek és a magyar szervezőknek" - hangsúlyozta.

Emlékeztetett rá: az MLSZ-nek az egyik stratégiai célkitűzése, hogy rangos labdarúgó-eseményeket hozzon Magyarországra. Ennek keretében volt már itt női Bajnokok Ligája-döntő, Szuperkupa-döntő, Budapest társházigazdája volt Európa-bajnokságnak. Hozzátette, hogy a következő nagy kihívás az Európa-liga fináléjának a megrendezése, megszervezése, és nem titkolt céljuk, hogy a későbbiekben szeretnének Bajnokok Ligája- döntőnek is házigazdája lenni.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×