eur:
395.87
usd:
369.22
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
A magyar sport kategóriában Prima Primissima-díjra jelölt Kozák Danuta, ötszörös olimpiai bajnok kajakozó az UTE vízitelepén 2018. november 19-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megszületett Kozák Danuta második gyermeke

A hatszoros olimpiai bajnok a közösségi oldalán számolt be az örömhírről.

„Isten hozott, Mila!” – írta Kozák Danuta a Facebook-oldalán. A sportolónőnek 2017-ben szintén lánya született, akit Zorának hívnak.

Kozák Danuta múlt év októberében úgy fogalmazott: „Mi lehetne nagyszerűbb kaland, mint 25 év kajakozás, megannyi siker, sérülés és nehézség után belevágni még egyszer? Mi lehetne felemelőbb érzés, mint rajthoz állni 2024-ben a párizsi olimpián? Mi lehetne nagyobb kihívás, mint ezek után megnyerni a kilencedik olimpiai érmem? Hm... Mondjuk mindezt kétszeres anyukaként tenni?” – írta a sportoló.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki, csakúgy, mint az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×