eur:
389.37
usd:
362.8
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Az Ajax, a Bayer Leverkusen, a Barcelona és a Sporting is lehet a Ferencváros ellenfele

Négy csoportban is kialakult a végeredmény a labdarúgó Bajnokok Ligája őszi szakaszában. A BL nyolcaddöntőben folytatja a Napoli, a Liverpool, a Porto, a Bruges, a Bayern, az Internazionale, a Tottenham és az Eintracht Frankfurt. Az Európa-ligába az Ajax, a Bayer Leverkusen, a Barcelona és a Sporting kerül át.

OLYMPIQUE MARSEILLE–TOTTENHAM 0-0: A Spurs vezeti a csoportot, akár egy döntetlen is elég lehet neki. Ha nyer, továbbjut. Az OM-nek csak a győzelem jó.

SPORTING CP–EINTRACHT FRANKFURT 0-0: Aki nyer, továbbjut, a döntetlennél számolgatnak a másik mérkőzésre is tekintettel.

VIKTORIA PLZEN–FC BARCELONA 0-1: A nagyon tartalékos, Lewandowskit és pihentető katalánok Marcos Alonso góljával vezetnek.

RANGERS FC–AFC AJAX 0-1: Steven Berguis lőtte a hollandok gólját.

BAYERN MÜNCHEN–INTERNAZIONALE 1-0: Joshua Kimmich előkészítése után Bejamin Pavard szerzett gólt.

RANGERS FC–AFC AJAX 0-2: A ghánai Kudus is szerzett egy gólt, jelen állás szerint a Rangers minden idők egyik megatív rekordjával zárja a csoportkört. Egyetlen szerzett góllal, pont nélkül.

OLYMPIQUE MARSEILLE–TOTTENHAM 0-0: Nincs még gól Marseille-ben. Pedig az OM-nek nagyon nyerni kellene, különben csak negyedik lesz a csoportban.

SPORTING CP–EINTRACHT FRANKFURT 1-0: Arthur gólja után a sorrend a csoportban: 1. Sporting, 2. Tottenham, 3. Eintracht, 4. Marseille.

VIKTORIA PLZEN–FC BARCELONA 0-2: Ferran Torres is szerzett egy gólt, nyilvánvaló, hogy a Barcelona megszerzi a csoportban a harmadik helyet.

OLYMPIQUE MARSEILLE–TOTTENHAM 1-0: Mbemba megszerezte a vezetést a franciáknak. Érdemes most is ránézni a csoportállásra: 1. Sporting, 2. Marseille, 3. Tottenham, 4. Frankfurt.

LIVERPOOL–NAPOLI 0-0: A norvég Östigaard a kapuba fejelte a labdát, de hosszasan vizsgálták az esetet les miatt. Az volt.

VIKTORIA PLZEN–FC BARCELONA 1-3: A csehek szereztek egy gólt büntetőből, de Ferran Torres visszaállította a kétgólos különbséget.

RANGERS FC–AFC AJAX 0-2: Kudus újabb góllal rontotta volna a skótok statisztikáját, dea VAR elvette a találatot.

VIKTORIA PLZEN–FC BARCELONA 2-3: Chory szerzett egy újabb gólt, ismét szoros az állás.

OLYMPIQUE MARSEILLE–TOTTENHAM 1-1: Lenglet kiegyenlített, most megint rosszul áll az OM.

SPORTING CP–EINTRACHT FRANKFURT 1-1: A japán Kamada berúgott egy tizenegyest, a Spurs ismét vezeti a csoportot, második a Sporting, harmadik az Eintracht, s visszaesett negyediknek az OM. Így is kezdődött a nap.

VIKTORIA PLZEN–FC BARCELONA 2-4: Torre szerezte a negyedik barcelonai gólt.

BAYERN MÜNCHEN–INTERNAZIONALE 2-0: Nyer a Bayern, Chuopo-Moting bebiztosította a sikert.

SPORTING CP–EINTRACHT FRANKFURT 1-1: Német gól, Kolo Muani révén. Azaz újabb fordulat a csoportban: 1. Eintracht Frankfurt, 2. Tottenham, 3. Olympique Marseille, 4. Sporting.

LIVERPOOL–NAPOLI 1-0: Darwin Nunez fejese után még védett Meret, de a kipattanót Mohamed Szalah átjuttatta a gólvonalon.

RANGERS FC–AFC AJAX 1-3: Mindkét oldalon esett egy-egy gól, Tavernier tizenegyesből, Conceicao akcióból talált a kapuba.

LIVERPOOL–NAPOLI 2-0: Darwin Nunez góljával ért véget a mérkőzés.

OLYMPIQUE MARSEILLE–TOTTENHAM 1-2: Höjbjerg a 95. percben szerzett egy gólt, amivel nagyot jót tett a Sportinngal és nagyon rosszat az OM-mel.

A végső helyzet:

A csoport: első a Napoli, második a Liverpool, az Ajax megy az Európa-ligába, a Rangers kiesett.

B csoport: A Porto a csoportelső, a Bruges a másik továbbjutó. A Bayer Leverkusen fog az Európa-ligában játszani, az Atlético Madrid kiesett.

C csoport: A Bayern hat győzelemmel csoportgyőztes, az Inter ment még tovább. A Barcelona az Európa-liga résztvevője lesz.

D csoport: A Tottenham az utolsó pillanatban csoportgyőztes lett, az Eintracht Frankfurt ment még tovább. A Sporting indul az EL-ben, a Marseille kiesett.

A csoportharmadikok közül bármelyik lehet akár a Ferencváros ellenfele az Európa-liga nyolcaddöntőjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×