eur:
389.15
usd:
363.62
bux:
68165.89
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sigér Dávid, a Ferencvárosi labdarúgója (j) átveszi az év góljáért járó elismerést Fazekas László olimpiai bajnok, ezüstcipős, 92-szeres válogatott labdarúgótól (j2) és Dunai Antal olimpiai bajnok, ezüstcipős válogatott labdarúgótól az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2019. február 14-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Súlyos betegségben szenved az újpesti futball-legenda

Egy éve kezdődtek a bajok, izomsorvadás kínozza Fazekas Lászlót. A 75 éves korábbi válogatott labdarúgó azonban derűlátó, kezelésekre jár.

Ott tartok, hogy kerekesszékkel tudok közlekedni, a feleségem segítsége nélkül nem tudok talpra állni - írja közösségi oldalán Fazekas László.

A 92-szeres magyar válogatott labdarúgó jelenleg kezeléseket kap és abban bízik, hogy "újra talpra tud majd állni" - írja az nso.hu.

A futballista október 15-én lesz 75 éves.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×