eur:
394.05
usd:
365.64
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencváros - Vasas mérkőzésen a Groupama Arénában 2017. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Páncélozott autót küldtek a Fradi volt edzőjéért

Az indonéz focitragédia után páncélozott autóval menekítették ki a csapatok egy részét. Köztük volt Thomas Doll, a Ferencváros korábbi edzőjének jelenlegi csapata is.

A Thomas Doll iránytotta Persija Jakarta vasárnap éppen Bandungban, egy hotelben készült egy bajnoki mérkőzésre, amikor a tragédiáról megjelentek a hírek a sajtóban. Az összes indonéziai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést lefújták, Dollékért pedig páncélozott rendőrautót küldtek – derült ki a német Bild cikkéből, amelyet az Index foglalt össze.

A német lap beszámolója szerint Dollék a hotelben voltak, amikor megtudták, mi történt Aremában.

Malang, 2022. október 2.
Könnygázt vetnek be rendőrök a Kanjuruhan stadionban, az indonéziai Malangban 2022. október 1-jén. Az Arema Malang FC –Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek.
MTI/AP/Yudha Prabowo
Malang, 2022. október 2. Könnygázt vetnek be rendőrök a Kanjuruhan stadionban, az indonéziai Malangban 2022. október 1-jén. Az Arema Malang FC Perszebaja Szurabaja bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a 3-2-re alulmaradó hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, majd amikor a rendőrök megpróbálták könnygázzal szétoszlatni őket, mindenki a kijárat felé kezdett rohanni, és a lökdösődésben agyontaposták egymást az emberek. A zavargásokban legalább 180-an meghaltak és több mint százan megsérültek. MTI/AP/Yudha Prabowo

Biztonsági okokból azonnal páncélozott rendőrautókat küldtek értünk, amivel a hoteltől 40 kilométerre parkoló csapatbuszunkhoz szállítottak minket, majd rendőri kísérettel mentünk vissza Jakartába.

Boldogok voltunk, hogy hazaérhettünk

– nyilatkozta az edző.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×