eur:
390.85
usd:
366.61
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Thomas Müller, a Bayern München játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/REUTERS pool/Rafael Marchante

Mintha bajban lenne a Bayern, évtizedek óta nem rajtolt ilyen rosszul a Bundesligában

Zsinórban negyedik meccsén maradt nyeretlen a müncheni sztárcsapat - a formán kívüli Augsburg otthonában.

A Bayern München veretlensége megszakadt a német labdarúgó-bajnokságban: a hetedik forduló szombati játéknapján a címvédő bajorok 1-0-ra kaptak ki Augsburgban.

A bőrnadrágosok tavaly novemberben is alulmaradtak mostani riválisuk vendégeként, akkor 2-1-re.

A Bayern legutóbb a 2001/2002-es idényben maradt nyeretlen egymást követő négy bajnoki mérkőzésen, egyúttal véget ért a hatalmas Bundesliga-rekordot jelentő sorozata is: egymást követő 87 bajnoki találkozóján - a korábbi csúcs 65 volt - mindig szerzett gólt. A müncheniek a szombati gólképtelenséget megelőzően legutóbb 2020 februárjában, az akkor Gulácsi Péterrel felálló Leipzig kapuját nem tudták bevenni.

A Borussia Dortmund nyerte a Ruhr-vidéki derbit: vendéglátóként 1-0-ra verte az újonc Schalke 04 csapatát. A Schalke legutóbb 2019 tavaszán tudott nyerni egyik legnagyobb riválisa ellen, azóta gólt sem szerzett és egy döntetlen mellett negyedszer kapott ki.

Bundesliga, 7. forduló:

FC Augsburg-Bayern München 1-0 (0-0)

Borussia Dortmund-Schalke 04 1-0 (0-0)

Bayer Leverkusen-Werder Bremen 1-1 (0-0)

VfB Stuttgart-Eintracht Frankfurt 1-3 (0-1)

Borussia Mönchengladbach-RB Leipzig 3-0 (2-0)

vasárnap játsszák:

Union Berlin-VfL Wolfsburg 15.30

VfL Bochum-1. FC Köln 17.30

TSG 1899 Hoffenheim-SC Freiburg 19.30

pénteken játszották:

FSV Mainz 05-Hertha BSC 1-1 (0-1)

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×