eur:
393.84
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Liverpool ellen az angol labdarúgó Szuperkupáért játszott döntő mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2020. augusztus 29-én.
Nyitókép: Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Liverpool ellen. MTI/AP/Reuters/Andrew Couldridge

Hajrá az átigazolási piacon: a Premier League elérheti a kétmilliárd fontos határt

Az átigazolási időszak utolsó napjára figyel az európai futball. Tényleg felgyorsultak az események.

Véglegesnek tekinthető, hogy Pierre-Emerick Aubameyang visszatér Londonba, de nem az Arsenalhoz, hanem a Chelsea-hez. A Barcelona 14 millió eurót kap érte, valamint Marcos Alonsót.

Jordi Albát az Internek, Sergino Destet a Milannak próbálja kölcsönadni a Barcelona. Utóbbi menni fog, Jordi Alba azonban nem akar Lombardiába költözni.

Az Arsenaltól is érkezik egy játékos a katalánokhoz, Hector Bellerín. Egyéves szerződést kap, hosszabbítási opció nélkül. Egyelőre szóbeli megállapodásnál tartanak a felek.

A PSG folytatja a perememberek kiárusítását, Abdou Diallóért 25 millió eurót fizet az RB Leipzig.

A Fulham három új játékost is megszerzett, Kurzawát (PSG), Bamba Dienget (Olympique Marseille) és a brazil Williant (Corinthians), akinek az Arsenal és a Chelsea után a Fulham lesz a harmadik londoni klubja.

Nem gyakori, hogy valaki a Barcelonából az Espanyolba igazoljon. Most ezt történt, a dánt Martin Braithwaite felbontotta szerződését, de a klubváltás után is marad a városban.

Arthur Melo a Juventustól, kölcsönbe, a Liverpoolhoz igazol.

Három sztár marad a csapatánál, Bernardo Silva marad a Manchester Citynél, Antoine Griezmann az Atléticónál, Marco Asensio pedig a Real Madridnál. A Marca szerint Cristiano Ronaldónak még van esélye a Napolihoz igazolni – angol források szerint ebből nem lesz semmi. Rafael Leaoért állítólag 80 millió eurót ajánlott a Chelsea, Paolo Maldini, az AC Milan sportigazgatója 150 millió euró alatt nem engedi el a portugál csatárt.

Még mindig van néhány óra, az angol számítások szerint a Premier League-klubok költése meghaladhatja a történelmi határkőnek mondható kétmilliárd fontos határt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×