eur:
389.37
usd:
363.57
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels

Egy fociedző köszöni, nem kér a banándobálásból

34 nappal a kinevezése után távozik a bolgár CSZKA Szófia labdarúgócsapatától Alan Pardew vezetőedző.

A korábban a West Ham Unitedot is irányító angol szakember azután mondott le, hogy rasszista támadás érte több játékosát – írja az Origo.

A városi rivális Levszki Szófia elleni vesztes kupadöntő után a bajnokság utolsó fordulójában a Botev Plovdiv ellen lépett pályára az együttes. Ez előtt történt meg az, hogy a CSZKA-szurkolók banánnal dobálták meg saját futballistáikat.

A játékosokat ezután csak nagyon nehezen lehetett rábírni arra, hogy játsszák le a meccset, ami után szintén trágárkodtak velük egyes drukkerek. Pardew és segítője, Alex Dyer az események hatására úgy döntöttek, hogy azonnal távoznak a klubtól.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×