eur:
393.84
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Bernie Ecclestone, a Forma-1 kereskedelmi jogait korábban birtokló brit üzletember a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Orosz Nagydíjának első szabadedzésén a Szocsi Autodrom versenypályán 2019. szeptember 27-én. A futamot szeptember 29-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

Bernie Ecclestone-t egy fegyver miatt őrizetbe vették Brazíliában

Óvadékot kellett fizetnie, hogy továbbutazzon.

Rövid időre őrizetbe vették Brazíliában Bernie Ecclestone-t, a Forma-1 volt irányítóját, miután fegyvert találtak a csomagjában, amikor magánrepülőgépen Svájcba akart utazni.

A helyi rendőrség közlése szerint a brit üzletembert az átvilágítás buktatta le, a csomagjában egy be nem jelentett pisztolyra bukkantak. Ezután őrizetbe vették és a campinasi repülőtéren kihallgatták.

Ecclestone beismerte, hogy a fegyver az övé, de azt állította, nem tudta, hogy a csomagjában van. Miután kifizette az óvadékot, elutazhatott Svájcba.

A 91 éves Ecclestone felesége a brazil születésű Fabiana Ecclestone, aki a Nemzetközi Automobil Szövetség alelnöke és a dél-amerikai régió igazgatója. Májusban több versenyen és eseményen is megjelentek Brazíliában, többek között találkoztak a háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet-vel.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×