eur:
395.94
usd:
369.9
bux:
70476.26
2024. június 25. kedd Vilmos
Kubatov Gábor, az FTC elnöke (j) beszél, mellette Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója (k) és Puskás András, a bank elnöki főtanácsadója (b) az MKB Bank és a Ferencvárosi Torna Club közös sajtótájékoztatóján az MVM Dome-ban 2022. május 23-án. A tájékoztatón írták alá a stratégiai együttműködési megállapodást az FTC és az MKB Bank között. A megállapodás értelmében - amely kiterjed a Ferencváros minden szakosztályának finanszírozására - a pénzintézet lesz a sportklub hivatalos bankja, kedvező ajánlatokkal  készül az egyesület családjának, azaz a munkatársaknak, sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt. Az MKB Bank emellett ösztöndíjprogram keretében támogatja az FTC tehetséges fiatal sportolóit.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank

A mostani aláírás még csak az első lépés, a jövőben szélesíteni kívánják a támogatottak és sportágaik körét.

Az aláírással egybekötött hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a megállapodás értelmében - amely kiterjed a Ferencváros minden szakosztályának finanszírozására - a pénzintézet lesz a sportklub hivatalos bankja, továbbá kedvező ajánlattal készül az egyesület "családjának", azaz a munkatársaknak, sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt. Az MKB Bank emellett ösztöndíjprogram keretében támogatja az FTC tehetséges fiatal sportolóit.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke kiemelte, az egyesületnek húsz szakosztályban 3500 sportolója van, és az FTC nemcsak az elitsportban, hanem a gyermekek nevelésében is fontos szerepet tölt be. Hozzátette, ehhez szükség van igazi példaképekre, valamint arra, hogy a tehetségeseket jó irányba tereljék, és így nagy bajnokok legyenek.

"Ők lesznek a következő generáció, akik példaképként szolgálhatnak majd. Köszönjük minden fradista nevében ezt a megállapodást" - mondta Kubatov Gábor.

Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy minden nagy klub mögött áll egy sikeres pénzintézet, reményeik szerint be tudják tölteni ezt a szerepet és megszolgálják a bizalmat. Hozzátette, ez még csak az első lépés, a jövőben szélesíteni kívánják a támogatottak és sportágaik körét.

Az ösztöndíjprogram - amely több évre szól és nincs eredményhez kötve - első kitüntetettjei a tokiói olimpián 400 méter vegyesen hatodik, 18 esztendős úszó, Mihályvári-Farkas Viktória, a budapesti birkózó Európa-bajnokságon a kötöttfogásúak 67 kilogrammos kategóriájában ezüstérmes, 23 éves Váncza István, valamint a felnőtt világkupa-bronzzal is rendelkező, 19 éves tőrvívó Szemes Gergő, illetve a tornászként a párizsi olimpián reményei szerint bemutatkozó húszesztendős Balázs Krisztián.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Hol állhat meg a Wizz Air esése?

Hol állhat meg a Wizz Air esése?

Májusban úgy tűnt, hogy végre eljöhet a fordulat a Wizz Airnél: a cég évek óta először jelentett nyereséget, emellett pedig a javuló fundamentumok és a nyári utazási szezonnal kapcsolatos pozitív várakozások hatására rövid idő alatt nagyot raliztak a cég részvényei. A lendület azonban látványosan alábbhagyott az utóbbi hetekben, éppen ezért megnéztük, hogy mi áll az esés hátterében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy meddig eshet még a Wizz Air árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 25. 14:37
×
×
×
×