INFORÁDIÓ
2022. június 29. szerda
Péter, Pál

ferencváros

mkb bank

stratégiai megállapodás

sport

Kubatov Gábor, az FTC elnöke (j) beszél, mellette Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója (k) és Puskás András, a bank elnöki főtanácsadója (b) az MKB Bank és a Ferencvárosi Torna Club közös sajtótájékoztatóján az MVM Dome-ban 2022. május 23-án. A tájékoztatón írták alá a stratégiai együttműködési megállapodást az FTC és az MKB Bank között. A megállapodás értelmében - amely kiterjed a Ferencváros minden szakosztályának finanszírozására - a pénzintézet lesz a sportklub hivatalos bankja, kedvező ajánlatokkal  készül az egyesület családjának, azaz a munkatársaknak, sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt. Az MKB Bank emellett ösztöndíjprogram keretében támogatja az FTC tehetséges fiatal sportolóit.

Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank

Infostart / MTI

A mostani aláírás még csak az első lépés, a jövőben szélesíteni kívánják a támogatottak és sportágaik körét.

Az aláírással egybekötött hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a megállapodás értelmében - amely kiterjed a Ferencváros minden szakosztályának finanszírozására - a pénzintézet lesz a sportklub hivatalos bankja, továbbá kedvező ajánlattal készül az egyesület "családjának", azaz a munkatársaknak, sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt. Az MKB Bank emellett ösztöndíjprogram keretében támogatja az FTC tehetséges fiatal sportolóit.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke kiemelte, az egyesületnek húsz szakosztályban 3500 sportolója van, és az FTC nemcsak az elitsportban, hanem a gyermekek nevelésében is fontos szerepet tölt be. Hozzátette, ehhez szükség van igazi példaképekre, valamint arra, hogy a tehetségeseket jó irányba tereljék, és így nagy bajnokok legyenek.

"Ők lesznek a következő generáció, akik példaképként szolgálhatnak majd. Köszönjük minden fradista nevében ezt a megállapodást" - mondta Kubatov Gábor.

Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy minden nagy klub mögött áll egy sikeres pénzintézet, reményeik szerint be tudják tölteni ezt a szerepet és megszolgálják a bizalmat. Hozzátette, ez még csak az első lépés, a jövőben szélesíteni kívánják a támogatottak és sportágaik körét.

Az ösztöndíjprogram - amely több évre szól és nincs eredményhez kötve - első kitüntetettjei a tokiói olimpián 400 méter vegyesen hatodik, 18 esztendős úszó, Mihályvári-Farkas Viktória, a budapesti birkózó Európa-bajnokságon a kötöttfogásúak 67 kilogrammos kategóriájában ezüstérmes, 23 éves Váncza István, valamint a felnőtt világkupa-bronzzal is rendelkező, 19 éves tőrvívó Szemes Gergő, illetve a tornászként a párizsi olimpián reményei szerint bemutatkozó húszesztendős Balázs Krisztián.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018