eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án.
Nyitókép: Karim Benzema ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án. MTI/EPA/Neil Hall

BL: a Villarreal kiejtette a Bayernt, vereséggel jutott tovább a Real Madrid

A Villarreal a müncheni 1-1-gyel, 2-1-es összesítéssel kiharcolta a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Madridban 3-2-re nyert a Chelsea, de a 210 perces csata végén, 5-4-es összesítéssel, a Real Madrid jutott a legjobb négy közé. Mind a két spanyol továbbjutott..

REAL MADRID–CHELSEA. Az összeállítások. Real Madrid: Courtois – Carvajal, Nacho, Alaba, F. Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Fede Valverde, Benzema, Vinicius Junior. Chelsea: E. Mendy – James, Thiago Silva, Rüdiger, Marcos Alonso – Kanté, Loftus-Cheek, Kovacic, Mount – Havertz, Werner.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL. Az összeállítások. Bayern München: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez – Kimmich, Goretzka, L. Sané, T. Müller, Musiala, Coman – Lewandowski. Villarreal: Rulli – Foyth, Raul Albiol, Pau, Estupinan – Capoue, Parejo, Coquelin – Lo Celso, Gerard, Danjuma.

REAL MADRID–CHELSEA.0-0: Eltelt az első öt perc, a spanyolok többet birtokolják a labdát, nagy az iram, de helyzet még nem alakult ki.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Lendületben a Bayern, de az első ígéretes kísérlet elhalt lesen.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: A 14. percben Timo Werner térdéről a lehető legjobb helyre, Mason Mount elé került a labda, aki 13 méterről, pontos lővéssel, megszerezte a vezetést. Összesítésben 3-2 a Real Madridnak.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Sané és Musiala is ügyeskedett a Villarreal tizenhatosának környékén, de nem mentek sokra vele.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Karim Benzema 18 méteres lövése után Thiago Silva fejjel (!) mentett szögletre.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. A spanyolok igyekeznek ölni az időt.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Egyáltalán nem veszélyes a hazai csapat a kapura. A Chelsea Rüdiger távoli lövésével kísérletezett, de a kapu mellé ment.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Nem megy a Bayern csatárainak, Lewandowski eddig szinte észrevehetetlen. Mindössze egy labda találta el eddig a spanyolok kapuját, az sem volt veszélyes.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Félidő.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Gerrard Moreno az oldalhálóba lőtt. Félidő.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Veszélyes támadással kezdett az angol csapat a jobb oldalon, Nacho mentette a középre lőtt labdát.

REAL MADRID–CHELSEA.0-2: Reece James lövése még a kapu mellé ment, de a szöglet után Rüdiger kiváló fejessel 3-3-ra alakította az állást összesítésben.

REAL MADRID–CHELSEA.0-2: Toni Kroos szabadrúgása után Édouard Mendy repülve védett.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. Most éppen mindkét párharc hosszabbításra áll, miután Robert Lewandowski megszerezte a vezetést a bajoroknak. Lövése után a kapufáról pattant a labda a kapuba.

REAL MADRID–CHELSEA 0-2: Ferland Mendy beadásáról Benzema és Vinícius is lemaradt középen. Két perccel később Carvajal középre lőtt labdáját Valverde alig lőtte a kapu fölé.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. Goretzka előkészítése után Thomas Müller alig lőtt a kapu mellé.

REAL MADRID–CHELSEA 0-2: Vizsgálódik a VAR, Marcos Alonso a bal felső sarokba vágta a labdát, de előtte kézzel ért a labdához.

REAL MADRID–CHELSEA 0-2: Ferland Mendy beadása után Benzema a keresztlécre fejelte a labdát.

REAL MADRID–CHELSEA 0-3: Timo Werner két higgadt csel után az ötösről úgy lőtt a hálóba, hogy a labda Thibaut Courtois-t is érintette. Összesítésben 4-3 a Chelsea-nek.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. Sané előkészítése után Müller jó helyzetből fejelt, de a kapu mellé.

REAL MADRID–CHELSEA 0-3: Az angolok már akár öt gólt is szerezhettek volna… Havertz fejese után Courtois bravúrral védett.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3: Feléledt a Madrid reménye, Modric ívelése után Rodrygo kapásból nagy gólt lőtt. Összesítésben 4-4, ez volt a Casemiro helyére beálló szélső első labdaérintése.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. A 82. percben Gnabry állt be Musiala helyére. Ez volt az első csere Münchenben.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3: Rüdiger csúsztatása után Pulisic alig húzta kapu fölé a labdát.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-1. Unai Emery még egyszer sem kapott ki a Villarreallal idegenben a nemzetközi kupák tavaszi szakaszában. Úgy tűnik, most sem fog, mert Sam Chukwueze egy kontrából kiegyenlített. Ez azt jelenti, hogy összesítésben a Villarreal 2-1-re vezet, s nagyon közel áll a továbbjutáshoz.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3: Kezdődik a hosszabbítás.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-1. Vége a mérkőzésnek, a Villarreal 2-1-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3. Reece Jamesé az első lövés, nem találta el a kaput.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Loftus-Cheek és Kanté egymásra várt, Camavinga megszerezte a labdát, indította Vinícius Júniort, akinek pontos beadását Benzema a kapuba fejelte. 5-4 a Madridnak összesítésben.,

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Tuchel erősíti a támadójátékot, az indiszponált Kantét Zijes váltotta.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Vége a hosszabbítás első negyedórájának, a Madrid áll továbbjutásra.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Jorginho is a pályán az utolsó negyedórára.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. A 114. percben Zijes kemény, a rövid sarokra tartó lövését Courtois védte.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. A 117. percben Havertz hét méterről, tiszta helyzetből a kapu mellé fejelt.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. A 119. percben Jorginho elé pattant a labda, a kapu mellé rúgta.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Végeredmény. Továbbjutott a Real Madrid 5-4-es összesítéssel.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×