eur:
392.05
usd:
359.62
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella

Repült a sörös pohár, félbeszakadt a meccs

Furcsa ok miatt szakadt félbe a német Bundesliga hétvégi fordulójának első mérkőzése: egy félig teli söröspohárral megdobták az asszisztenst.

A Bochum és a Borussia Mönchengladbach mérkőzésén a vendégek 2-0-ra vezettek Alassane Plea és Breel Embolo második félidőben szerzett gólja után.

Akkor egy többségükben bochumi szurkolókkal teli lelátórészről egy félig teli söröspohárral megdobták Christian Gittelmannn játékvezetői asszisztenst. A spori talpra állt, de aztán kivizsgálásra kórházba szállították.

A mérkőzést előbb felfüggesztette a játékvezető – a bírók és a csapatok is az öltözőbe vonultak – majd lefújta.

A Bochum vezetői bocsánatot kértek a játékvezetői asszisztenstől, s szóhasználatuk szerint egy „idióta rajongót” okoltak a „nagyon kínos és keserű estéért”.

Ez volt az első alkalom, hogy a bochumiak több mint 20 000 szurkolót fogadhattak a stadionjukban, amióta Németországban enyhítették a koronavírus-járvány miatti korlátozásokon.

A vonatkozó szabályok alapján egyértelmű, hogy a mérkőzés három pontját a Mönchengladbach kapja majd, a Bochum szektorbezárásra, rosszabb esetben stadionbezárásra számíthat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×