eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Fegyverneky Zsófia (b) és Ozge Kavurmacioglu, a török Galatasaray játékosa a női kosárlabda Euroliga első fordulójában, a Sopron Basket - Galatasaray mérkőzésen a soproni Novomatic Arénában 2017. október 11-én. A magyar csapat 72-55-re győzött.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Súlyos baleset a Sopron Basket edzésén, ketten is kórházba kerültek

Szerencsétlen módon két játékos is megsérült a Sopron Basket női kosárlabdacsapatának hétfői edzésén.

Az Origo beszámolója szerint Nevena Jovanovic és a csapatkapitány Fegyverneky Zsófia összeütközött egymással, mindketten elveszítették az eszméletüket és kórházba kerültek. A klub keddi közleménye szerint mindketten súlyos agyrázkódást szenvedtek és az orruk is eltört, Fegyvernekyé szilánkosan. A játékosokat megfigyelés alá helyezték, Jovanovicot éjfél után, Fegyvernekyt reggel engedték haza.

Az egyesület vezetése kérvényezte a Nemzetközi Kosárlabda Szövetségnél (FIBA), hogy csupán nyolc fővel utazzon el az Euroliga alapszakaszának utolsó mérkőzésére, a Basket Landes otthonába, erre az engedélyt megkapta.

A magyar csapat szerda este lép pályára a Landes vendégeként, és ha nyer, akkor a csoport második helyén végez, így pályaelőnnyel kezdheti a rájátszást.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×