eur:
395.08
usd:
370.84
bux:
65084.76
2024. április 19. péntek Emma
Peter Stöger, az FTC új vezetőedzője (k) az FTC - dunaszerdahelyi DAC barátságos mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. június 30-án. A Ferencváros labdarúgócsapata 1-0-ra legyőzte a szlovákiai DAC együttesét a Bajnokok Ligája-selejtezője előtti felkészülési mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kemény döntést hozott a Fradi edzője

Többek között Lasha Dvali és Franck Boli sem tagja a csoportkörre készülő Ferencváros keretének a labdarúgó Európa-ligában.

A névsor pénteken vált hivatalossá, és a fradi.hu-n olvasható közlemény szerint Peter Stöger vezetőedző a szakmai stábbal közösen döntött a keret összetételéről.

"Néhány játékost ki kellett hagynunk, hiszen korábban vagy jelenleg sérüléssel bajlódtak, igaz ez például Lasha Dvalira is" - indokolt az 55 éves osztrák szakember, aki úgy fogalmazott, Boli mellőzésére több okuk is volt.

"Voltak vele problémák a múltban, ezekről beszéltünk is egymással, de a múlt hétvégén ismét gond volt vele, ezt követően pedig úgy döntöttünk, hogy nem lehet tagja a csoportkörre benevezett keretnek" - mondta Stöger, és hangsúlyozta: "mindenkinek a Ferencvárosért kell dolgoznia, a legfontosabb a csapategység".

A Ferencváros szeptember 16-án, a Bayer Leverkusen vendégeként kezdi meg a szereplést az El csoportkörében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×