eur:
387.61
usd:
359.64
bux:
69201.95
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Nyitókép: Pixabay

Csaknem ötven év után ismét bokszmeccsek a Roland Garroson

Nem is akárkik szállnak ringbe.

Csaknem ötven év után, szeptemberben ismét ökölvívómérkőzéseket rendeznek a francia nyílt teniszbajnokságnak otthont adó Roland Garroson.

A Francia Tenisz Szövetség szerdán bejelentése szerint a nehézsúlyú Tony Yoka ringbe lép szeptember 10-én a Philippe Chatrier Stadionban, ellenfele a horvát Petar Milas lesz, aki eddig mind a 15 profi meccsét megnyerte. A francia Yoka öt évvel ezelőtt olimpiai bajnok lett a +91 kilogrammos súlycsoportban, és eddigi tíz profi mérkőzését kivétel nélkül győzelemmel zárta.

A riói bronzérmes francia Mathieu Bauderlique az orosz Igor Mihalkinnal néz majd szembe az Európai Bokszszövetség könnyűsúlyú címmérkőzésén.

A Roland Garros nem először ad otthont bokszmeccseknek, 75 évvel ezelőtt például a franciák legendás ökölvívója, Marcel Cerdan pontozással legyőzte ott az amerikai Holman Williamst. Legutóbb 1973-ban voltak bokszmérkőzések a Roland Garroson, amely a 2024-es párizsi olimpián a tenisz és az ökölvívás helyszíne is lesz majd.

Címlapról ajánljuk

Tombol az orosz offenziva Kelet-Ukrajnában

Az orosz erők jelentősen növelték támadásaikat a kelet-ukrajnai Harkiv megyében, ahol heves harcok folynak, főként a régió északi, orosz határ menti része van veszélyben - közölte Oleh Szinyehubov, a megye kormányzója a Telegramon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×