eur:
395.74
usd:
372.43
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője (j) a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Francia Nagydíjának rajtja után a Paul Ricard versenypályán, a dél-franciaországi Le Castellet-ben 2021. június 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Nagy Verstappen-Hamilton kergetőzés lett a brit sprintfutamból

A holland indulhat így az élről a vasárnapi, "igazi" Brit Nagydíjon. A rajtnál bevágott hazai riválisa elé.

Max Verstappen nyerte a Forma-1 történetének első sprintfutamát, így ő rajtolhat az élről vasárnap a Brit Nagydíjon.

A Red Bull holland pilótája, aki vezeti a világbajnoki pontversenyt, a rajtnál előzte meg a hétszeres bajnok és címvédő Lewis Hamiltont a 17 körös viadalon, és onnantól kezdve már nem is engedte ki kezéből a győzelmet.

A 23 éves Verstappen a Silverstone-ban sorra kerülő vasárnapi verseny előtt még növelte is előnyét a vb-pontversenyben, ugyanis ezért a sikeréért 3 ponttal gazdagodott, míg a második Hamilton 2, a harmadik Valtteri Bottas 1 pontot kapott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×