eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 10: Lionel Messi of Argentina smiles with the trophy as he celebrates with teammates after winning the final of Copa America Brazil 2021 between Brazil and Argentina at Maracana Stadium on July 10, 2021 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)
Nyitókép: Buda Mendes

Így áll a Copa-győzelem után Lionel Messi ügye a Barcelonánál

Joan Laporta Barcelona-elnök: "Az összes katalán, egész Barcelona és a futballvilág örül Leo sikerének."

Az FC Barcelona elnöke szerint megfelelő ütemben zajlanak a tárgyalások Lionel Messi, a klub hatszoros aranylabdás futballistája szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban.

Így nyilatkozott Joan Laporta azt követően, hogy az argentin játékos jövője újra a középpontba került, miután hazája válogatottját Copa América-győzelemre vezette Brazíliában.

"Az összes katalán, egész Barcelona és a futballvilág örül Leo sikerének. Óriási dolog látni, hogy a futballtörténelem egyik legjobb játékosa mennyire boldog egy ilyen cím elnyerése után" – nyilatkozta Joan Laporta.

A 34 éves sztárnak június 30-án járt le a szerződése a katalán klubnál, amelynél egész felnőtt pályafutását töltötte. Sajtóhírek szerint a Manchester City és a Paris Saint-Germain is szeretné a soraiban tudni.

Messi az elmúlt idényben 38 gólt és 12 gólpasszt jegyzett a Barcelona színeiben, a gárda viszont csak a harmadik lett a La Ligában. A Copa Américán aztán szenzációsan futballozott, négy találattal gólkirály lett, és öt gólpasszával is a legjobb lett a mezőnyben.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×